Susáné Zakar Orsolya

Életpálya

Született: Kecskemét, 1986.02.19.

Állampolgársága: magyar

Általános iskolai tanulmányait Szentkirályon, a szülőfalujában végezte, majd középiskolai tanulmányait a kecskeméti Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskolában folytatta. Az érettségit követően irodavezetői és ügyintéző titkári képesítéseket szerzett.

Felsőfokú tanulmányait a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán munkavállalási tanácsadó szakon végezte.

2008-tól Szentkirály Község Önkormányzatánál kezdett dolgozni, mint pénzügyi és munkaügyi előadó. Munkavégzése mellett 2009-ben pénzügyi- számviteli ügyintézői, majd 2011-ben mérlegképes könyvelői képesítést szerzett.

2013-tól a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalnál végezte munkáját pénzügyi előadóként, 2018-tól visszatért szülőfalujába és pénzügyi és munkaügyi előadóként tevékenykedett. 2019-ben munkaügyi specializációként társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző bizonyítványokra tett szert.

2020-tól regisztrált mérlegképes könyvelő.

Munkásság

Szakmai tapasztalatának és emberi erőforrás fókuszának köszönhetően magabiztosan mozog a munkaügy területén. 2021-től a Nemzeti Művelődési Intézet TB- és bérügyintézője, 2022-től a személyügyi csoport vezetője.

Tevékenységek

Szakmai tudását, látókörét folyamatosan bővíti, az élethosszig tartó tanulás híve és lelkes gyakorlója. Gyakorlati tudása a személyügyi terület és társadalombiztosítási kifizetőhely teljes spektrumát lefedi. Egyénisége sokoldalú, barátságos, emberközpontú.

Utoljára módosítva: 2024-05-19 14:23
személyügyi csoportvezető

E-mail

susane.orsolya@nmi.hu